55 komada kojima možete razveseliti klince za početak škole

HyperFocal: 0

Kako bi početak školske godine za školarce protekao što bezbrižnije i uspješnije, pred roditeljima je ovih dana uistinu mnogo posla. Pripremiti prvašića za školu izazov je sam po sebi, a ništa manje pažnje i pripreme ne zahtijeva ni planiranje školske torbe i garderobe za učenika viših razreda.

Uz savršeni školski ruksak, pernicu, knjige i bilježnice, vrijeme je i za osvježenje ormara te kupovinu nekih novih komada u kojima će vaši klinci provesti prve dane jeseni. Kako se ne biste ‘gubili’ po dućanima u potrazi za željenim, pobrinuli su se poznati modni brendovi, u čijim trgovinama i inače vrlo vjerojatno pronalazite zgodnu odjeću i obuću za svoje najmlađe. Jesen 2016. čak je i u dječjem svijetu u znaku zagasitih boja, a njihovu garderobu nisu zaobišli ni aktualni trendovi. Mini bomber jakne preslatki su izbor za jesenske dane, baš kao i traper kombinezoni, majice s printom i vesele balerinke i tenisice.

Mango Kids

HyperFocal: 0

HyperFocal: 0

HyperFocal: 0

HyperFocal: 0

HyperFocal: 0

HyperFocal: 0

 

Herschel 

hercschel

hercschel2

hercschel3

hercschel4

hercschel5

H&M Kids

hm6

hm5

hm4

hm3

hm2

hm

Lacoste

lacoste6

lacoste2

lacoste4

lacoste3

lacoste5

lacoste

Petite Bateau

petite

petite2

petite3

petite4

petite5

petite6

GAP Kids

Zara Kids

zara

zara2

zara3

zara4

zara5

zara6

zara7

zara8

zara9

zara10

Sudeći po onome što su modni brendovi pripremili za djevojčice i dječake, očekuje nas jedna uzbudljiva modna jesen. ‘Back to school’ kolekcije stigle su i u naše trgovine, a što ondje trenutno možete pronaći za početak školske godine vaših klinaca, pogledajte u galeriji u nastavku:

Foto: H&M, Lacoste, Mango, Zara, Herschel, GAP

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori