Dječja oprema Bugaboo by Diesel

Jedna od najvažnijih odluka svakog mladog roditelja zasigurno je odabir dječjih kolica, a ono što je muškarcima kupovina novog automobila za žene je odabir dodataka za mališane. Dizajner Max Barenbrug i fizičar Eduard Zanen 1999. pokrenuli su proizvodnju kolica koja su zbog svoje kvalitete tijekom godina osvojila srca mama diljem svijeta.

Diesel Bugaboo kolica

Kolica dizajnirana za potrebe djece i roditelja, moderna i sigurna, epiteti koji su nizozemskom ‘divu’ priskrbili statusni simbol, a sad je udružio snage s lifestyle brendom Dieselom u stvaranju kolekcije koja će u iduće tri godine donijeti tri različite kolekcije i novitete na tržištu dječje opreme. Kate Middleton, Sienna Miller i Victoria Beckham samo su neke od celebrityja koje su vjerne ovom ‘Chanelu’ baby opreme.

Diesel Bugaboo kolica

Ako ste mislili da su modni trendovi rezervirani za odjeću, prevarili ste se, uz Bugaboo kolekciju by Diesel, koja se sastoji od jedinstvenih dodataka maskirnog uzorka, i klinci mogu uživati u dašku ove buntovne linije proizvoda. Tu je suncobran za vruće ljetne dane kao ili navlaka za kolica koja ugodno grije zimi i sadrži bedž sa poznatom Dieselovom izrekom ‘Samo za hrabre’ i džep za dodatne funkcionalnosti.

Od lagane šetnje sa djecom po gradu do vožnje u vašem limenom ljubimcu, nećete proći nezapaženo, a ako želite zaštititi najmlađe od komaraca, u tome će vam pomoći specijalizirana navlaka koja daje poseban pečat ovoj unikatnoj kolekciji.

Sa Bugaboo dječjim kolicima i Diesel modnim dodacima vi i  vaši klinici ste spremni za modnu pistu.

Diesel Bugaboo kolica

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori