Koji se sve beauty proizvodi nalaze u oskarovskom goody boxu?

Tek nas nešto više od jednog dana dijeli od 91. po redu dodjele Oscara, koja će uz male ekrane ponovno prikovati milijune gledatelje diljem svijeta. Tko su nominirani koji će sutra prisustvovati još jednoj spektakularnoj dodjeli zlatnih kipića, pročitati možete ovdje, a uz sama filmska ostvarenja, mnogo pažnje privlačit će i modna i beauty izdanja uzvanica i uzvanika.

I dok će se uglavnom govoriti o tome koje su modne kuće uspjele izlobirati da poznate glumice i glumci odjenu upravo njihovu glamuroznu odjeću te koliko su vrijedni dragulji kojima će biti ukrašeni, možda malo manje poznat aspekt dodjele je famozni goody box, koji u večeri dodjele Oscara dobivaju nominirani za ovu prestižnu nagradu. Ova tradicija traje već gotovo 20 godina, a iza Everyone Wins gift bagova stoji marketinška kompanija Distinctive Assets. Ona je za ovu godinu organizirala goody box procijenjen na više stotina tisuća dolara, a u njega je uklopila i luksuzne i praktične te svakodnevne predmete. Uz razvikana putovanja koja zasigurno najviše iznose, tu je i beauty sadržaj procijenjen na impresivnih 70.000 dolara, koji uključuje sve od godišnjih zaliha luksuzne kozmetike do neograničenih tretmana pomlađivanja kod renomiranih američkih estetičara. U nastavku donosimo koji će se to kozmetički proizvodi naći u oskarovskom goody boxu.

 

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori