Ovo je jedan od najpopularnijih highlightera, a može se kupiti i kod nas

Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter
@beccacosmetics

Danas smo s različitih strana “bombardirani” informacijama o novim proizvodima, kao i s time koji je od tih proizvoda najbolji. Pri kupovini, jako je teško odlučiti se samo za jedan proizvod koji će postati savršen dio beauty rutine. No, kako odabrati? Neki će informacije o novitetima tražiti od prijatelja, drugi na portalima, a treći će se orijentirati prema tome što biraju poznate osobe. Ipak, čak i sa svim tim “istraživanjem”, postoji rizik od tog da make up proizvod na kraju ipak ne izgleda toliko dobro, kako nam se na prvu činilo.

Highlighter kojeg obožavaju vizažisti, a odgovara različitim tipovima kože

Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter
@beccacosmetics

Međutim, čini se da postoji jedan proizvod koji se svidio baš svima, barem ako je suditi prema istraživanju tvrtke NPD Group koje je otkrilo da postoji jedan beauty proizvod koji u Americi vole baš svi. Riječ je o highlighteru s potpisom kozmetičkog brenda Becca, a odlična je vijest što se može kupiti i kod nas!

Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter

Naime, Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter najprodavaniji je proizvod u Americi, a može se kupiti i kod nas – dostupan je u Douglasu, gdje se može kupiti u 12 različitih tonova. I poznati vizažisti koji su zaduženi za make up lookove poznatih kažu kako im je Becca highlighter jedan od dražih proizvoda jer odgovara različitim tipovima kože te joj daje savršen, zdravi sjaj.

Foto: Instagram, Douglas

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori