Tom Ford Lip Blush jedan je od najljepših balzama za usne koji smo ikad vidjeli

balzam-za-usne

Kod svakog nam je kozmetičkog proizvoda najvažnije da zadovolji svoju primarnu funkciju, bez obzira na to radi li se o preparativnoj ili dekorativnoj liniji, no ima nešto posebno u tome kad proizvodi uz to i lijepo izgledaju. Iako je naglasak na početku često bio stavljen na samo pakiranje, brendovi sve više obraćaju pozornost i na sam proizvod pa oni postaju prava mala umjetnička djela. Balzam za usne Tom Ford Lip Blush definitivno pripada toj laskavoj skupini.

Naglasak na prirodnoj boji usana

Kad bismo ove sezone u kozmetičku torbicu mogli dodati samo nekoliko proizvoda, na popisu bi se definitivno našao balzam za usne Lip Blush. On dolazi u prekrasnoj zlatnoj ambalaži, a zaljubit ćete se u njega na prvo otvaranje. Balzam hidratizira usne, a nanosi se na čistu površinu te na njima odmah ostavlja lagani ružičasti sjaj te naglašava prirodnu boju usana. Takav je izbor make upa idealan za svaki dan, osobito kad želite pokazati no make up look. Ono što posebno privlači pozornost su zlatne čestice zlata koje daju wow efekt balzamu.

balzam-za-usne

Foto: Tom Ford, Beautylish

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori