Winona Ryder je novo lice Marc Jacobs Beauty kampanje

Dizajner Marc Jacobs na svojem je Instagramu objavio kako će zaštitno lice nove Marc Jacobs Beauty kampanje za 2016. godinu biti njegova dugogodišnja prijateljica i muza, glumica Winona Ryder. Otkrio je i prvu fotografiju kampanje, glamurozan make-up i frizuru u stilu 60-ih te možemo predstaviti da će i ostatak fotografija poznatog fotografa Davida Simsa biti inspiriran ovim sveprisutnim trendom.

winonabeauty3

Look je kreiran koristeći tanki crni eyeliner, crnu maskaru i nude ruž iz nove kolekcije, a Marc je nastavio opisujući inspiraciju filmom ‘The Last Year at Marienbad’ i glumicom Delphine Seyrig čiju je eleganciju Winona savršeno utjelovila. Uz to je sa svojim pratiteljima podijelio i nekoliko fotografija sebe i Winone iz prošlosti te obećao kako uskoro slijedi još kadrova iz kampanje.

winonabeauty2

winonabeauty1

Foto: @themarcjacobs

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori