Odličan beauty proizvod bez kojeg je ljetna kozmetička torbica nepotpuna

@beautyblender

Pronaći idealne proizvode za ove izrazito visoke temperature koje će nas pratiti u idućih nekoliko dana nije nimalo lagan zadatak pa je pravo otkriće i pravi užitak kad nađemo proizvode koji zadovoljavaju različite “ljetne kriterije”. Proizvodi trebaju imati zaštitni faktor i njegovati kožu, a istovremeno obaviti i svoju dekorativnu “funkciju”. Jedan od proizvoda koji zadovoljava svaki od navedenih kriterija je Beauty Blenderov Selfie Shield.

Selfie Shield štiti kožu i od svjetlosti s mobitela

Riječ je o proizvodu koji je zapravo primer i suho ulje u jednom, a uz to ima i zaštitni faktor pa je koža zaštićena od štetnog sunčevog zračenja. Kad se čitaju karakteristike, vrlo se lako može pomisliti kako je riječ o proizvodu koji bi mogao postati glavna zvijezda ljetne kozmetičke torbice. Brzo se upija, a istovremeno pomaže zaštititi kožu te je pripremiti za šminku.

Suho ulje lijepo se upija u kožu te ne ostavlja masni osjećaj, bez obzira na tip kože. Formula je napravljena na način da pruža zaštitu od UVA i UVB zračenja, a u mješavinu su uključeni vitamini C i E koji dodatnu pomažu u zaštiti kože i neutraliziraju štetne tvari. Zanimljivo, u opisu proizvoda navedeno je kako beauty proizvod ne štiti samo od sunčevog zračenja, nego i od svjetla na uređajima koje svakodnevno koristimo, primjerice mobitela i njegovog HEV svjetla za kojeg stručnjaci nerijetko upozoravaju da je opasno. Odatle dolazi i prikladno ime – selfie shield.

Foto: Instagram (@beautyblender), Cult Beauty

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori