‘Lipstick matches’ – najslađi i najpraktičniji ruževi za usne

@redearth_beauty

Ruž za usne jedan je od najpopularnijih make up proizvoda koji u nekoliko preciznih poteza može u potpunosti transformirati naš look. Upravo je to razlog zbog kojeg ćemo omiljeni ruž za usne (ili nekoliko njih) uvijek imati nadohvat ruke – točnije, na dnu dnevne torbe. Za sve ljubitelje ruževa za usne, sve popularniji beauty brend Red Earth kreirao je njihovo najslađe i najpraktičnije izdanje dosad.

Red Earth HAVE FUN Lipstick Matches je linija ruževa za usne kakvu još nikad niste vidjeli. Umjesto u klasičnom pakiranju, HAVE FUN Lipstick Matches ruževi za usne dolaze u obliku malih šibica.

@superglowva

SAVRŠENI ON THE GO RUŽEVI ZA USNE

Inspirirani ubrzanim načinom života i efektnom beauty transformacijom koja se krije u nekoliko poteza ruža za usne, HAVE FUN Lipstick Matches linija ruževa za usne donosi savršeni odgovor na oba izazova. Unutar praktičnog pakiranja ukrašenog divnim ilustracijama i duhovitim sloganima, Red Earth ruževi za usne koji su već osvojili brojne beauty entuzijaste kriju male make up šibice. Na svakoj od njih nalazi onih nekoliko magičnih poteza ruža za usne što ih ističe kao savršeni dodatak dnevnoj torbi, ali i kao odličan izbor ako tijekom dana želite brzi touch up ruž za usne.

Osim što će biti najpraktičniji ruž za usne u vašoj torbi, HAVE FUN Lipstick Matches su ruževi za usne odlični su i kad nekome oko vas zatreba ruž za usne. Otvorite cool pakiranje i vaše prijateljice mogu otkinuti jednu šibicu za savršeni premaz boje na usnama.

@redearth_beauty

HAVE FUN Lipstick Matches ruževi za usne dolaze u šest različitih crvenih i ružičastih nijansi među kojima će baš svatko pronaći onu omiljenu jarku nijansu kojoj se uvijek vraća. Sve nijanse možete otkriti u nastavku, a ljupke i praktične HAVE FUN Lipstick Matches ruževe za usne u obliku žigica možete naručiti na službenoj stranici beauty brenda Red Earth.

Foto: Instagram, Red Earth

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori