Nova L’Oreal maskara s četkicom kakvu još niste isprobali

Kroz godine, svaki beauty brend je ponudio nekoliko različitih odgovora na potragu za onom savršenom izdržljivom maskarom koja će naglasiti volumen i dužinu trepavica te istaknuti naše oči. Između najrazličitijih maskara koje se ističu spojem uvijek novih i inovativnih formula te aplikatora koje krase sve bolje četkice tek nekoliko njih može nas iznenaditi prije nego što ih isprobamo.

Posljednja maskara kojoj je to uspjelo je Unlimited – najnovija maskara drogerijskog brenda L’Oreal čija fleksibilna četkica je prešla granice očekivanog i postala jedan od najzanimljivijih novih proizvoda na make up sceni.

NOVA UNLIMITED MASKARA

L’Oreal Unlimited maskara je novitet popularnog francuskog drogerijskog brenda koji je zaintrigirao beauty svijet i ljubitelje dobrog make upa na prvi pogled i prije dolaska na police drogerija. Zašto? Aplikator nove L’Oreal maskare ima fleksibilnu četkicu koja se može pomaknuti i prilagoditi različitim kutovima i smjerovima kako bi postigla onaj željeni wow efekt. S neobičnim aplikatorom i rezultatima koji obećavaju maksimalno naglašenu svaku trepavicu, L’Oreal maskara bez sumnje je jedan od najinovativnijih novih proizvoda koji jedva čekamo isprobati.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori