Hladnjak za make up i kozmetiku je novost koja je već rasprodana

Često čitamo o dobrobitima držanja make upa i kozmetike na hladnom, odnosno u hladnjaku, kako bi zadržali svježinu i trajali dulje. Primjerice, kreme za lice i za okoloočno područje te maske nerijetko se čuvaju u hladnjaku, i to ne samo kako bi zadržali vlastitu svježinu, već i kako bi osvježili lice, potakli cirkulaciju i umanjili natečenost. Ovih smo dana na Instagramu otkrili jedan simpa, nazovimo ga, beauty gadget, koji se materijalizirao u obliku hladnjaka za kozmetiku. Ako ga nabavite, jedno je sigurno, više nećete morati čuvati svoju dragocjenu kozmetiku uz bok mesu, povrću i mliječnim proizvodima u uobičajenom hladnjaku.

Makeup Fridge

Makeup Fridge je funkcionalni dodatak vašoj kupaonici ili pak ormariću za kojim se šminkate, a dolazi u nekoliko boja i gloss finišu. Svojim dimenzijama je prilagođen tako da ga čak možete nositi sa sobom gdje poželite. Uz njega dobivate i dva adaptera; jedan za korištenje kod kuće i jedan za korištenje u autu ako ste u pokretu ili na putovanju. Kozmetiku hladi ekonomično i tiho, pa ga nećete ni čuti kao normalne hladnjake. Iako je trenutno rasprodan, brend otkriva kako se danas vraća u prodaju, a pronaći ga možete ovdje.

@makeupfridge

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori