Beyoncéin vizažist izbacuje make up kolekciju u znaku Kralja lavova

make up kolekcija Kralj lavova

Mjesecima je Sir John, Beyoncéin vizažist, govorio kako sprema nešto posebno, a sad smo doznali i što! Naime, udružio se s brendom Luminess Cosmetics, a rezultat je genijalna make up kolekcija Kralj lavova. Ova beauty suradnja oduševila je sve obožavatelje kultnog animiranog filma, čiji se remake željno iščekuje. Za kolekciju kažu kako sadrži sve beauty proizvode koje bi jedno “odraslo Disney dijete” moglo poželjeti.

Proizvodi u ambalaži s kultnim scenama u filmu

Svaki proizvod dolazi u ambalaži s kultnim scenama iz filma, primjerice scene Nale i Simbe ili legendarna scena s kamenih litica. Paleta sjenila “The Kingdom Sculpting Palette” sastoji se od šest nijansi, a paleta boja sadrži prljavo ružičastu, smeđe-crvenu te nekoliko nijanse smeđe boje. Svaka od njih zove se po likovima iz Kralja lavova, primjerice Pumba ili Marula.

make up kolekcija Kralj lavova

Druga paleta je “Can’t Wait to be Queen” u kojoj se nalazi 12 tonova poput brončane, smeđe, žute, zlatne, ljubičaste i plave, a svaka od njih sadrži svjetlucave čestice. Njima možete postići savršen look za različite prigode, bez obzira na to idete li u kino gledati Kralja lavova ili se spremate na Broadway na istoimeni mjuzikl.

make up kolekcija Kralj lavova

Osim paleta sjenila, tu je i highlighter Cirle of Life Highlighter, koji dolazi u sjajnim, zlatno-ružičastim nijansama.

make up kolekcija Kralj lavova

Što se tiče proizvoda za usne, kolekcija sadrži dvije nijanse ruže i dvije nijanse sjajila za usne. Ruževo za usne “Be Brave Matte Lipstick” dolaze u nude ružičastoj (Lion’s Mane) i crveno-narančastoj boji (Pounce) te na sebi imaju “tragove” kandži.

make up kolekcija Kralj lavova
make up kolekcija Kralj lavova

Sjajila “Be Prepared Liquid Lipstick” izrazito su pigmentirana, a dolaze u tamnijoj crvenoj i smeđoj nijansi.

Posljednji proizvod kolekcije je bazam za usne “The Legacy Tinted Lip Balm” koja je kao stvorena za ljetne dane.

Foto: Luminess Cosmetics

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori