Garnier ima novu mliječnu micelarnu vodu koja i čisti i hidratizira kožu

@wethepeoplestyle
@wethepeoplestyle

Svijet beauty proizvoda neprestano se mijenja, a svakih nekoliko godina pojavi se novi trend, proizvod ili sastojak koji u potpunosti mijenja našu beauty rutinu. Prije nekoliko godina, micelarna voda bila je taj novi revolucionarni proizvod koji je izazvao pravu malu revoluciju unutar beauty svijeta. Istovremeno moćna i nježna, micelarna otopina s razlogom je postala jedan od najpopularnijih beauty proizvoda.

Kao proizvod koji uklanja i najtvrdoglaviju šminku te odgovara i najosjetljivijoj koži, micelarna otopina na našim policama zamijenila je nekoliko različitih proizvoda i unijela jednostavnost u svakodnevnu beauty rutinu.

Garnier Micellar Milky Cleansing Water
Garnier Micellar Milky Cleansing Water

Godinama nakon početnog oduševljenja kojeg je izazvala među obožavateljima beauty proizvoda, osobito vodootpornog make up kojeg s lakoćom skida, micelarna voda još uvijek uživa u velikoj popularnosti. Popularnost micelarne vode potaknula je potragu za onom najboljom, a među favoritima našla se Garnier Micellar Cleansing Water. Micelarna voda s potpisom drogerijskog beauty brenda Garnier brzo se našla na listama najboljih ne samo drogerijskih proizvoda, već beauty proizvoda općenito. Kroz godine, Garnier je izbacio nekoliko različitih izdanja njihovog bestsellera – micelarnu vodu u gelu, s dodatkom ulja i u obliku praktičnih maramica.

Stigla je nova Garnier micelarna voda

Prošle godine, Garnier je predstavio neočekivani novitet koji njezinom klasičnom izdanju micelarne vode daje dodatnu dozu hidratacije. Riječ je o Micellar Milky Cleansing Water.

Garnier Micellar Milky Cleansing Water
Garnier Micellar Milky Cleansing Water

Garnier Micellar Milky Cleansing Water namijenjena je suhoj i osjetljivoj koži koja traži dodatnu dozu hidratacije. Garnier novitet savršeni je spoj mlijeka za lice i micelarne vode, moćna kombinacija koja ga ističe kao jednostavni i brzi način skidanja šminke i nečistoća, a istovremeno koži daje dozu hidratacije. Micellar Milky Cleansing Water može se koristiti i na području oko očiju te usnama te ju nije potrebno ispirati.

Garnier novitet već je stigao na police drogerija nekih europskih zemalja, a nadamo se da ćemo ga uskoro i mi imati prilike isprobati.

Foto: Garnier, Instagram

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori