Prva organska CC krema na tržištu

Dr. Hauschka organska CC krema

Revolucija u njezi zrele kože je ovdje, jer je legendarna kozmetika Dr. Hauschka predstavila prvu organsku CC (Complexion Corrector) kremu. Ona ujednačava ten i dio je ekskluzivne obitelji regenerativne linije namijenjene njezi zahtjevne i zrele kože. 

Regenerativna dnevna krema Complexion prije svega pojednostavljuje dnevnu njegu jer kožu vidno zaglađuje te osvježava njezin ton reflektirajućim, bronzirajućim mineralnim pigmentima. Pomaže u prekrivanju linija i bora, aktivira metaboličku aktivnost kože te je osvježava i oživljava regulirajući izlučivanje vlage.

Kao najveći ljudski organ s površinom od gotovo dva kvadratna metra, naša koža ne samo da nas štiti i služi kao fizička zaštita mekim tkivima, ona pomaže i u regulaciji tjelesne temperature i količine vode u tijelu. Zato se prema njoj trebamo itekako brinuti.

Dr. Hauschka Complexion krema

Dr. Hauschka Complexion krema

Dr. Hauschka zna kako voljeti svoju kožu, te ništa nije prepušteno slučaju kod ekskluzivne regenerativne linije – u kojoj je CC krema prava zvijezda. Slijedeći više od 50 godina tradicije, nova Dr.Hauschka CC krema sadrži samo birane 100% prirodne sastojke iz biodinamičkog i ekološkog uzgoja.

Vrhunski stručnjaci njemačke kompanije Wala željeli su liniju koja će potaknuti moć zrele kože za samoobnavljanjem te koja prati njezin prirodni ritam. Stoga su u ovoj kremi bogata ulja avokada i sjemenki maline te pažljivo birani ekstrakti ljekovitog bilja kao kao što su crvena djetelina, poljska preslica, plodovi acerole i ružini cvijetovi. Svi ti sastojci rade zajedno kako bi potaknuli prirodni ciklus obnavljanja stanica kože.

Dr. Hauschka CC krema

Dr. Hauschka CC krema

Možda se vrijeme ne može vratiti, ali može se održati vitalnost kože i omogućiti joj da zadržava vlažnost, stvori prirodnu čvrstoću te probudi svoj unutarnji sjaj.

U regenerativnoj liniji se još nalaze i krema za područje oko očiju, intenzivni tretman, serum, krema za tijelo, krema za vrat i dekolte, te krema za ruke. Svi su proizvodi bez sintetiziranih mirisa, boja i konzervansa, bez mineralnih ulja, parabena, silikona i polietilen glikola (PEG). Jer bitno je da volite svoju kožu uvijek.

 

Foto: PR

 

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori