Dior predstavio novi ‘cushion’ puder koji dolazi u najelegantnijem izdanju

@diormakeup

Svaka nam sezona donosi novitete, kako u modnom, tako i u svijetu ljepote. Jesen je posebno uzbudljivo razdoblje jer nakon ljetne “stanke” na red dolaze beauty noviteti koje jedva čekamo isprobati i dodati u svoje kozmetičke torbice. Ako pripadate onoj skupini koja “pada” na lijepo pakiranje make upa, imamo odličan beauty novitet koji će vas apsolutno osvojiti. Riječ je o novom cushion puderu s Diorovim potpisom: Dior nu. Cushion puderi posljednjih nekoliko godina postali su veliki hit jer je riječ o kompaktnom obliku tekućeg pudera, odnosno posebnoj vrsti spužvice natopljenoj puderom. Ovakvi su proizvodi idealni za putovanje jer su jednostavni za nošenje u torbici, kao i nanošenje u žurbi.

Kultni tekući puder u elegantnom kompaktnom izdanju

Diorskin Forever Perfect Cushion ove sezone dolazi u posebnom, limitiranom izdanju Couture Limited. Već na prvi pogled, pozornost “krade” jedinstveno pakiranje pudera u kožnom ruhu što mu daje jedinstven, elegantan izgled. Dior Forever Couture Perfect Cushion na koži ostavlja lagan, matirajuć te istovremeno blistav trag te savršenu teksturu kože koja postaje svježa i baršunasta. Ovaj cushion puder idealan je i za ljetne dane jer je riječ o proizvodu s osvježavajućom i laganom teksturom koji neće licu dati osjećaj težine i maske, već će prekriti nedostatke bez osjećaja “maske” na licu.

@diormakeup

Diorov tekući puder Forever Foundation je jedan od najpopularnijih proizvoda s Diorovim potpisom, a ima i kultno mjesto u svijetu tekućih pudera te se gotovo uvijek nalazi na listi bestsellera. Ovakav oblik omiljenog tekućeg pudera idealan je za one koji su uvijek u pokretu – iako iz Diora kažu kako puder na licu može trajati i do 24 sata, dodatan mu je plus što se lako nanosi pa ga možete popraviti u bilo kojem trenutku u danu. Također, neće isušiti lice, već mu pruža potrebnu hidrataciju, a osim što dolazi u elegantnom pakiranju koje zrači glamurom, ima i eco-friendly predznak pa se, nakon što ga potrošite, može ponovno napuniti.

@diormakeup

Instagram: @diormakeup

1

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori