Osvojite L’Occitane proizvode u vrijednosti od šest tisuća kuna

Topli, sunčani dani jednostavno traže novu rutinu kada je njega u pitanju, stoga je ovo savršeno vrijeme za isprobati nove proizvode. Pri izboru uvijek treba voditi računa o kvaliteti proizvoda, a ako ih k tome krasi i poseban miris, pravi užitak je zajamčen. Upravo su zato City Center one i L’Occitane pripremili najmirisniji nagradni natječaj!

Ekskluzivna mirisna kolekcija L’Occitane Herbae

Naime, ovaj nevjerojatni poklon paket sadrži proizvode vrijedne 6.000 kuna! Tako će jedan sretnik ili sretnica osvojiti proizvode iz ekskluzivne mirisne kolekcije L’Occitane Herbae, satkane od divljih trava koje se isprepliću s notama divljih bobica, ruže i bijele koprive. Osim proizvoda čiji mirisi utjelovljuju neukroćenu i autentičnu ljepotu prirode u koju ćete se tek zaljubiti, poklon paket sadrži i dobro poznate klasike koji stižu iz L’Occitanea.

Stoga, zavirite na City Mix&Match i otkrijte kako osvojiti ovaj poklon paket kojim ćete razmaziti svoja osjetila. Sretno!

Foto: Promo

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori