Krema koja će divno pripremiti kožu za nanošenje make upa

Camellia Water Cream

Svaka žena sanja o svježem i blistavom tenu te o koži prirodnog sjaja, čak i onda kad se ona nalazi u stanju stresa, umora ili je promijenjena zbog godišnjih doba. Hidratacij je jedna od temeljnih stavki svake beauty rutine, a to znaju i u Chanelu te su stvorili proizvod Chanel Hydra Beauty Camellia Water Cream. Riječ je o hidratizirajućem fluidu koji otkriva blistav ten, a obogaćen je cvjetnom vodicom kamelije te je izrazito svjež i ugodan.

Blistav efekt i formula koja oživljava umoran ten

Camellia Water Cream

Kamelija je odabrana jer ima hidratizirajuća svojstva. Uzgaja se na poljima u Gaujacqu u jugozapadnoj Francuskoj, a pritom se rabe ekološki prihvatljive metode. Cvjetovi kamelije beru se ručno, jedan po jedan, od siječnja do ožujka, a zatim se šalju u pogon za ekstrakciju kako bi se sačuvali njihovi dragocjeni metaboliti. U središtu formule nalazi se ekstrakt bijele kamelije koji se kombinira s derivatom hijaluronske kiseline za obnavljanje hidratacijske ravnoteže. Krema sadrži i snažni antioksidans dobiven iz đumbira koji jača obrambeni sustav kože na dnevnoj bazi. Formulu upotpunjuju i biserne čestice koje na koži ostavljaju blistav efekt te oživljavaju umoran ten odmah po nanošenju. Krema je idealna i za pripremu kože za make up jer su borice izglađenje, a pore manje vidljive te je blistava. Hydra Beauty Camellia Water Cream idealna je za pripremu kože prije šminke jer brzo prodire u kožu te je u kratkom vremenu hidratizira.

Foto: Chanel

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori