Scandi blonde nova je trendi boja koju svi žele u 2019.

Možda je malo rano za predviđanja jer nismo još ni na polovici godine, no čini se kako već imamo najtrendi boju u 2019. godini. Iako bi se na prvu mogla zamijeniti s platinastom, nova it boja je Scandi blonde. Bez obzira na to što nam se ljeto bliži, sve se više dama odlučuje za hladnije nijanse u svojoj kosi pa apsolutnu dominaciju polako preuzima upravo ova boja iz spektra plave.

Poželjno kombiniranje toplih i hladnih nijansi

U njoj nema nikakvih naznaka zlatne, a prije nego se bacite na posao, treba napomenuti kako je nešto teža za održavanje! Naravno, nijansu treba uskladiti i s puti, a dopuštena je i igra bojama. Primjerice, Scandi plavoj mogu se dodati naznake nježno ružičaste ili boje breskve, a da je dobro kombinirati hladnije i toplije tonove, potvrdila je i stručnjakinja za bojanje kose Harriet Muldoon. Ona kaže da je kombiniranje toplijih i hladnijih nijansa poželjno jer se time postiže ravnoteža. Previše hladnih tonova dalo bi hladan, “ledeni” look, a toplim tonovima postigao bi se suprotan efekt.

Za popularnost ove boje možda je i zaslužan lik Emilie Clarke iz “Igre prijestolja”, Daenerys Targaryen – njezina frizura postala je više od kostima, zapravo, pravi trend koji smo imali prilike vidjeti na brojnim Tjednima mode, kako na pisti, tako i u street styleu. Dama koja je među prvima isfurala ovaj look bila je ruska manekenka Sasha Luss, još 2017. godine, a i na Balmainovoj reviji pojavila se s tom bojom kose, a njezin su primjer brzo počele slijediti i ostale trendseterice.

Foto: Profimedia, Instagram

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori