Sve pletenice koje ćemo nositi ove sezone

Proljeće u našu kosu ponovno vraća pletenice kao jednu od najromantičnijih frizura i s time se slažu i brojne blogerice, trendseterice i influencerice, koje su prve tople dane iskoristile upravo za to da svoje duge smeđe ili plave pramenove upletu u neki trendi stil.

Pletenice su način stiliziranja kose koji baš nikada nije izašao iz mode, već više svjedočimo njegovim modifikacijama iz sezone u sezonu, u skladu s aktualnim trendovima u kosi. Sigurno se sjećate kako su prije nekoliko godina ogroman hit bile čvrste, stroge i simetrične boxer pletenice, koje su ispletenu kosu učinile poželjnijom no ikad, a svaka nadolazeća sezona nakon toga je nosila neki novi stil koji svi nose.

Pletenice za proljeće 2018.

Ovog proljeća, pravila sve više padaju u vodu i teško je izdvojiti samo jedan dominantan trend, jer na Instagramu viđamo pletenice svih vrsta i oblika. Ipak, primjetna je jedna boho atmosfera koja prati pletenice, koje su često vrlo ležerne, neopterećene, s par olabavljenih ili izvučenih pramenova koji eterično lepršaju oko lica. Meke, nježne i romantične boho pletenice nisu jedine, jer viđamo i mnogo riblje kosti, kečkica kakve smo nekoć nosili, ali i sve popularniju kombinaciju šiški i pletenica. Malo inspiracije za aktualnu sezonu donosimo u nastavku.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori