Pronašli smo odličan kompromis za sve one koji ljeti ne mogu bez pudera

Ovih dana malo koji make up brend na beauty scenu izlazi s nekim novim puderom. Osim što su idealni mjeseci za to siječanj, veljača i oni proljetni, također ljeti volimo puštati kožu da diše i prodajni rezultati tekućih pudera sigurno nisu tako bajni kao u hladnijim danima. Pa ipak, poznati make up brend Benefit Cosmetics, koji je dostupan i u Hrvatskoj, još je prošle godine u ovo vrijeme predstavio genijalan tekući puder kojem se opet vraćamo u toploj sezoni. Prva pomisao možda je teška formula koja guši kožu u ljetnim danima, no ovaj puder ipak je nešto sasvim drugačije. Dapače, sudeći po recenzijama, ali i oduševljenju koje je ova podloga izazvala, rekli bismo da je sasvim dobar kompromis za sve one žene koje bez tekućeg pudera po ljeti ne mogu, a opet ne žele formulu koja će im opteretiti kožu, začepiti pore i izazvati ratno polje na licu.

Benefit Hello Happy Soft Blur tekući puder

Radi se o vrlo laganoj i prozračnoj formuli, a ime podloge koje sadrži riječi Soft Blur sugerira kako je riječ o puderu koji će blurati nesavršenosti na licu i bitno umanjiti njihov dojam. Teško prekrivanje po ljeti nam ne treba, zato ovaj tekući puder ima laganu do srednju prekrivnu moć. To znači da ćete ga moći nadograđivati na licu do željenog rezultata. Dostupno je 12 različitih nijansi proizvoda.

Zanimljivo je da je Benefit Hello Happy Soft Blur Foundation inspiriran formulama japanskih tekućih podloga, a naročito njihovim pakiranjem – sasvim jednostavnim, minimalističkim plastičnim bočicama. Benefit je svojoj bočici ipak dodao jedan šarmantan, ako ne i neodoljiv detalj: smiley koji će razvedriti sadržaj svake ljetne kozmetičke torbice.

Zašto je ova podloga dobar izbor za ljeto?

Osim svega gore navedenog, Benefitova nova podloga također je formulirana sa zaštitnim faktorom, a SPF 15 brani kožu od štetnog UVA i UVB zračenja. Krajnji efekt je mat i vrlo prirodan, pa ćete s ovim tekućim puderom postići onaj omiljeni ‘no make up’ look, bez osjećaja isušivanja kože, jer formula sadrži shea ekstrakt koji lagano hidratizira kožu dok ju nosite na licu. Prema iskustvima, vrlo se lako nanosi, blenda i za svega par minuta spremni ste za sve ljetne aktivnosti.

Foto: Instagram

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori