Svi pričaju o ovom kozmetičkom brendu

ord2

Hijaluronska kiselina i retinol spadaju u najskuplje sastojke krema i preparata za njegu koji pomlađuju kožu te pomažu u borbi s borama i pigmentacijama. Cijena hijaluronske kiseline (15ml) je oko 45€ a čistog retinola u kremama poznatih brendova je nezamjetno malo, oko 0.1-1%.

ord3

Fantastičan brend The Ordinary, s misijom da njega kože ne mora biti skupa i nepristupačna već djelotvorna, nudi odlične visoko koncentrirane proizvode po znatno pristupačnijim cijenama. Prodali su više od 60 milijuna proizvoda u 2 godine, krema za ruke njihovog brenda Hands bila je tjednima najprodavanija krema u Velikoj Britaniji, a Cosmopolitan ih je proglasio imenom s najboljim probojom na tržištu.

ord1

Hijaluronska kiselina briše bore i hidratizira kožu pomažući joj da veže 1000 puta veću količinu vode. Hrani stanice kože i sudjeluje u njihovom rastu čime se znatno povečava njena elastičnost. The Ordinary ju nudi po cijeni od 7€ za 30ml.

Retinol je derivat vitamina A i dokazano pomlađuje kožu, sužava pore, briše sitne bore te ublažava pigmentaciju. Pomaže pri stvaranju kolagena i stimulira protok krvi. U duplo većoj koncentriranosti od aktualnih na tržištu (2%), 30ml košta manje od 10€.

Također, u ponudi imaju i 100% organsko hladno prešano ulje šipka koje se može koristit samostalno ili kao dodatak kremama i tekućem puderu, C vitamin u serumu te razne druge preparate.

Tekst: Mirja Vasić

Foto: www.facebook.com

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori