Tajnu lijepe kože donosi Almagea

Iako sunce potiče život na Zemlji i pozitivno utječe na čovjeka, poznata su i njegova brojna, štetna djelovanja. UVA i UVB zrake koje nisu vidljive golim okom izazivaju štetne utjecaje na koži, poput hiperpigmentacije, opeklina, ubrzavaju starenje kože, izazivaju alergijske reakcije, gubitak vlage i elastičnosti te uzrokuju teža oboljenja kože. Kožu je potrebno zaštiti i njegovati iznutra kako bi se povećala njena otpornost, a time smanjilo prekomjerno stvaranje slobodnih radikala uslijed čega može doći do oštećenja staničnih struktura.

koža

Tajna lijepe kože skriva se u Almagea SUNLOVE SKIN+ koji sadrži mješavinu ulja sjemenki boreča i argana te ulja ploda uljane palme, obogaćeno sa 6 mg astaksantina, te dodatnim količinama vitamina E i selena koji pridonose zaštiti stanica od oksidativnog stresa uzrokovanog UV zračenjem.

Ulje boreča bogato je gama-linolenskom kiselinom, koja se očituje snažnim protuupalnim učinkom. Iznimno bogato nezasićenim masnim kiselinama, fitosterolima i tokoferolima jest i ulje argana. Ulje ploda uljane palme prirodno sadrži antioksidanse: tokoferole i tokotrienole. Astaksantin je moćni antioksidans iz prirodnog izvora, Heamatococcus pluvialis alge, koji pripada skupini karotenoida. Astaksantin u našem organizmu djeluje kao „hvatač“ štetnih slobodnih radikala i time smanjuje oksidativni stres u organizmu, te pruža zaštitni učinak na prevenciju oštećenja izazvanih UV zračenjem.

almagea

Nezasićene masne kiseline regeneriraju hidrolipidni sloj kože, djeluju na porast udjela hranjivih tvari u stanicama, stimuliraju međustaničnu oksigenaciju, neutraliziraju štetne slobodne radikale i štite vezivno tkivo. Time se sprječava isušivanje kože, gubitak elasticiteta, usporava razvoj bora, a koža postaje mekša i zategnutija. Više informacija na www.almagea.hr.

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori