Želite li naučiti izrađivati prirodne sapune?

Jeste li se ikad pitali kako nastaju proizvodi s kojima smo svakodnevno u doticaju, poput sapuna za ruke? U Sapunomaniji, u zagrebačkoj Preradovićevoj ulici 34, imaju odgovor na to u obliku radionica koje su otvorene za sve znatiželjnike.

sapunomanija

Kreću od onih početničkih gdje možete naučiti kako se rade jednostavni sapunčići tzv. “melt and pour” tehnikom, pa sve do onih naprednijih gdje ćete od sapuna izrađivati prava mala umjetnička djela u obliku torti i kolačića ili decoupage tehnikom na njih aplicirati različite inspirativne poruke. Također, ako obožavate stvarati vlastiti spa kutak u kući, možete naučiti izrađivati kugle za kupanje, šumeće bombice ili praline za kupanje. Sami njihovi nazivi već intrigiraju da istražite o čemu se točno radi, zar ne?

sapunomanija

Ovo je dobra ideja za sve koji su u potrazi za nečijim poklonom, bilo da žele obradovati nekoga samom radionicom ili sami naučiti izrađivati sapune koji čine izvrsne, šarolike darove s osobnom notom. U sapun možete upakirati figurice koje će razveseliti klince, s mirišljavom kuglom za kupanje ne možete pogriješiti, kao ni ako za rođendan nekome iz zabave donesete tortu od sapuna.

sapunomanija

Radionica sapuna za početnike košta 150 kuna, a za tu cijenu izradite i ponesete kući 4 sapuna. Napredna radionica stoji 200 kuna, dok za onu na kojoj se izrađuju proizvodi za kupanje treba izdvojiti 250 kuna. Sve dodatne informacije pronađite ovdje.

Foto: Sapunomanija

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori