Parfumeriju Douglas krasi Chanel božićni izlog

Povodom nadolazećih blagdana kuća Chanel objavila je predivnu novu kampanju s Gisele Bündchen koja predstavlja limitiranu kolekciju parfema N°5 u pakiranjima osmišljenim posebno uoči ovogodišnjeg Božića. Upravo je jedna od najljepših božićnih kampanja sa slavnim svjetskim modelom osvanula u izlogu poznate zagrebačke Douglas parfumerije na Trgu bana Jelačića.

chanel douglas

Prekrasan blještavi izlog ukrašen je Chanel poklonima i prepoznatljivim pakiranjima obožavane francuske modne kuće. Ukoliko još uvijek niste odabrali božićne poklone za vaše najdraže, svakako pogledajte što donosi ova limitirana edicija Chanela. Žene će sada svoju omiljenu Chanel ‘Peticu’ moći ponijeti svugdje sa sobom u bočici od 35 ml – N°5 Eau de Parfum i Eau Premiere, a osim nje Chanel je ovaj legendaran parfem predstavio i u bočici od 900 ml, proizvedenoj u samo 50 primjeraka.

chanel-izlog-4

chanel-izlog-3

chanel-izlog-5

chanel-izlog-2
chanel-izlog-1

T.B.

Foto: Rajna Raguž (RRVizual)

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori