Online fitness program za one koji nemaju vremena ići u teretanu

kosavjezbanje1

@fakander

Od sutra počinjem redovito vježbati, do ljeta ću skinuti ona tri kilograma viška, zdravije ću se hraniti – koliko puta ste donijeli takve odluke? Ono što je počelo kao sigurna odluka o promjeni životnog stila, pretvorilo se u noćnu moru – početni entuzijazam vrlo brzo je ispario, rezultati izostaju, a vi se ne snalazite u brojnim savjetima o vježbanju i zdravoj prehrani. Bolje zdravlje, fit linija i lijepa koža nisu nemoguća misija.

No, možda niste u prilici trenirati u fitness klubu ili pak imate vrlo malo vremena za sebe – upravo je to situacija gdje održavanje fit forme i zdravlja predstavlja pravi izazov. Zato vam individualni pristup online programa ‘Najbolja, baš kakva jesam’ u trajanju od 01. travnja do 30. lipnja 2016. može pomoći da konačno napravite prekretnicu i ostvarite vidljive rezultate. Online trenerica pokazat će vam put do zdravlja i fit forme, bez obzira na vrijeme, lokaciju i način života. Uz prijeko potrebnu motivaciju i podršku te savjete koji daju rezultate bit ćete potpuno spremni za ljetne dane.

fitness1

Tajna ljepote i zdravlja krije se u holističkom pristupu – kroz zdravu prehranu, redovitu tjelovježbu, pravilnu detoksikaciju i njegu tijela. Upravo zbog toga online program ‘Najbolja, baš kakva jesam’ sadrži Kalendar zdravlja s posebnim rasporedom prehrane, načinim detoksikacije i njegom tijela prilagođenom individualnim potrebama. Izbjegavanje određenih namirnica na kratko vrijeme i uvođenje dodataka prehrani (glina, čičak, kopriva) očistit će nečistoće iz organizma, a kombinacija vanjske njege (maske, suho četkanje) te unutrašnje detoksikacije (tijela, ali i osvještavanje obrazaca koji sabotiraju) rezultirat će boljim zdravljem, snagom i zadovoljstvom.

Kako biste do ljeta ostvarili zavidne rezultate važno je biti posvećen i redovito vježbati (u fitness klubu ili na otvorenom), a Kalendar zdravlja detaljno će vas voditi kroz svaki mjesec programa. Tijekom prvog mjeseca ojačat ćete obrambeni mehanizam, očistiti krv i limfu te se konačno suprotstaviti celulitu. Drugi mjesec posvećen je lučenju žuči i njezi kože iznutra. U trećem mjesecu naglasak je na čišćenju bubrega i mokraćnog sustava te pripremi kože za ljeto kroz kupke, suho četkanje i masažu uljima. Kako biste ostali motivirani i dosljedni, tu je vaša online trenerica koja će vam pružiti potrebnu podršku. Uz redovitu tjednu motivaciju mailom kroz niz aktivnosti, savjetovanje i praćenje skypeom (1h mjesečno), prilagođavanje osobnim ciljevima i potrebama, organizirana je i nabavka dodataka prehrani putem online shopa, a dostupni su i nutricionist/fitoterapeut te bioterapeut.

vježbanje

Klara Benko, autorica programa ‘Najbolja, baš kakva jesam’, osnivačica je Centra Penso Positivo. Danas radi i surađuje s Mofit fitness klubom (Mofit.hr) gdje kao trenerica vodi Les Mills BodyBalance i Spinning grupe. Također je aktivna u predstavljanju aromaterapije i drugih tehnika koje poboljšavaju zdravlje: iscjeljivanje zvukom, bioterapiju karmičke dijagnostike, soulwork, reiki…, putem radionica, vježbi jačanja osobne enegije i osobnog rasta. Prijaviti se možete na klara.pensopositivo@gmail.com ili 091 6612 092 (klarabenko.com).

Foto: Kooples.com, Thinkstock

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori