5 omiljenih frizura: Camilla Pihl

O frizurama Norvežanke Camille Pihl već smo vam pisali u jednoj prilici, a ona nas je i dalje nastavila inspirirati svojim Instagram profilom, koji stalno donosi korisne prijedloge za styling kose, pogotovo onda kada jednostavno nemate ideju što s njome.

Frizure Camille Pihl

Camilla je inače norveška digitalna influencerica s najviše osvojenih nagrada za svoj rad, a uz to i model, dizajnerica i, kako kaže, svjetska putnica. Nedavno je pokrenula i vlastiti brend kozmetike, koji se zove Skin Camilla Pihl. Vratimo li se na njene frizure, nemoguće je ne primijetiti kako je Camilla trenutno izvrsna inspiracija za sweater weather stylinge i frizure koje se nose uz raskošno i voluminozno pletivo. Nas je osvojilo pet njenih frizura, koje sežu od chic do cool i neopterećenih. Mogu se nositi u raznim prilikama, no zajedničko im je da uvijek izgledaju odlično. U nastavku pronađite malo inspiracije i u novi radni tjedan uđite s jednim od ovih prijedloga.

Chic niski rep

Ležerni valovi

Messy punđa

Mašna u kosi


Ravna i sjajna kosa

Foto: Instagram

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori