Odlična vijest za obožavateljice Narcisa Rodrigueza

NARCISO image9.indd

Njegovi parfemi već uživaju veliku popularnost na tržištu, a Narciso Rodriguez svim ljubiteljicama senzualnih mirisnih nota ove godine donosi još jedan razlog za uzbuđenje. Američki dizajner, koji se još 2003. proslavio parfemskim izdanjem Narciso Rodriguez For Her, u međuvremenu je predstavio niz poželjnih i među publikom odlično prihvaćenih mirisa, a posljednji je puderasta interpretacija njegovih klasika, jednostavno nazvan Narciso Poudrée.

narciso3

Parfem koji nam stiže u 2016. pohranjen je u elegantnoj, minimalističkoj bočici boje pudera, čiji jednostavni dizajn iznutra skriva zavodljiv i ženstven Narciso miris. Ovaj u isto vrijeme snažan i nježan parfem svrstava se u kategoriju cvjetno-drvenastih mirisa, s puderastim mošusom u samom srcu parfema. Njega slijede baršunaste note bijelog jasmina i bugarske ruže, dok cijelu kompoziciju zaokružuju suptilni dodiri vetivera i bijelog cedra.

narciso4

Miris obavija kožu poput puderastog vela, te se stapa s njome, stvarajući osjećaj topline i snage. Arhitektonski oblik samog parfema simbolizira čistoću istinske ljepote, a nju u kampanji za parfem dočarava dizajnerova muza i top model Raquel Zimmermann. Parfem će u prodaju stići u dvije veličine, odnosno dva volumena – 30ml i 50ml.

narciso2

Foto: Narciso Rodriguez

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori