Prvi lak za nokte na svijetu koji sadrži – kavu

Nails Inc. lak za nokte

Neobični beauty proizvodi pojavljuju se svakodnevno i dok ćemo na neke samo odmahnuti rukom, drugima ćemo ostati zainteresirani. A isto nam se dogodilo s netom lansiranom kolekcijom lakova za nokte poznatog kozmetičkog brenda Nails Inc. On je svoju novu kolekciju odlučio posvetiti kavi, odnosno kofeinu kao glavnom sastojku ovih novih lakova. Beauty detalj je to koji će bez sumnje osvojiti sve kavoljupce među nama.

Nails Inc. lak za nokte s kavom

Nails Inc. lak za nokte

Nails Inc. je, naime, lansirao kolekciju Coffeine Hit, u kojoj se nalaze četiri laka za nokte inspirirana kavom. Iako ne možete uživati u kofeinu eventualno grizući nokte, on je ipak aktivni sastojak ove formule i kao takav pomaže stimulirati regeneraciju stanica, kako bi nokti bolje rasli i bili čvršći. A kavom kao omiljenim jutarnjim, ali i dnevnim napitkom inspirirane su i same boje novih Nails Inc. lakova, sve redom u bogatim smeđim tonovima. Sve o novim hit lakovima saznati možete ovdje.

lak2

Inače, ovo nije prvi put da je brend Nails inc. predstavio zanimljive lakove, a posljednji put to je bilo s njegovom NailKale kolekcijom, u čijim se lakovima našla superhrana.

Foto: Nails Inc.

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori