Nahranite kožu uz ova mlijeka za tijelo

Hidratacija kože neophodna je tijekom cijele godine, a idealno ju je nahraniti upravo nakon ljeta. Kada krene sezona grijanja, najčešće boravimo u zatvorenom prostoru i nismo izloženi suncu u velikoj količini, pa nam se koža peruta, suha je i gruba. Metabolizam kože se remeti ako ne dobiva dovoljno hranjivih sastojaka.

mlijekazatijelo

Odličan izbor za rješavanje ovakvih problema su mlijeka za tijelo koja dubinski hrane kožu i čine je mekom i podatnom. Ovisno o količini hranjivih sastojaka, na tržištu možete pronaći proizvode koji sadrže prirodne esencija različitih ulja i ostalih blagotvornih sastojaka koji su odlični za sve tipove kože.

Iako mnoge žene preferiraju losione, mlijeka su esencija svake kozmetičke torbice. Nanesite ga nakon tuširanja ili navečer prije spavanja kako bi se ujutro probudili s kožom iz snova i postigli optimalnu razinu vlažnosti i osnažili njen prirodan zaštitni sloj.

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori