Mirisni balzami za usne

balzam

Iako je zimski period i službeno iza nas, naša koža i dalje zahtijeva pedantnu njegu, a naročito njeni najosjetljiviji dijelovi, koji na prijelazu sezona znaju biti posebno senzibilni. Usne definitivno pripadaju toj skupini i traže redovitu njegu kako bi svakoga dana bile zdrave te izgledale blistavo i bez mana.

Proljetni make over svojih usana svakako započnite nježnim pilingom, pogotovo ako su one suhe, ispucale i bez sjaja. Na taj ćete ih način pripremiti za svoje najbolje ruževe, ali i za balzame – proizvod koji svaka žena ima u svojoj torbi kada je u pokretu i kada njene usne zahtijevaju nekoliko sekundi pažnje. Da su balzami doista najbolji prijatelji svake kozmetičke torbice, u prilog govori čitav niz njegujućih i umirujućih sastojaka i svojstava koje posjeduju, a kada im se pridoda još i neodoljiv miris, jasno je zašto bez njih svaka moderna žena ne napušta svoj dom.

Ugodni voćni mirisi i okusi dominiraju omiljenim mazalicama za usne ovog proljeća, a mi vam u galeriji donosimo najmirisnije opcije koje će vaše usne učiniti savršenima.

Foto: IMaxTree, PR

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori