Ovo ljeto bit će još mirisnije uz dva nova ELFS parfema

elfs3

Kada se prije dvije godine pojavio na tržištu, prvi parfem hrvatske modne kuće ELFS izazvao je veliki interes njihovih obožavateljica, ali i onih djevojaka koje su se to tek spremale postati. Love Pink ime je tog mirisnog prvijenca, inspiriranog klasičnom francuskom parfumerijom i raskošnim notama meda, ruže i božura, čiji je veliki uspjeh potaknuo dizajnere Ivana Tandarića i Aleksandra Šekuljicu da mu pridruže još dva nova. Oni su Love Turquoise i Love Blue, a zajedno s Love Pink parfemom sada čine svojevrsni mirisni triptih i liniju u kojoj će se lako pronaći svaka djevojka i žena.

elfs6

Ova dva mirisna noviteta razvijana su više od godinu dana te inspirirana osvježavajućim cvjetnim notama, a u jedno spajaju ženstvenost i zavodljivost sa svojom karakteristikom da mogu biti vrlo lako nosivi cijeli dan. Love Turquoise i Love Blue temeljeni su na bijelom cvjetnom buketu, koji je simbol senzualnosti, dok oštri i reski tonovi agruma ilustriraju čistoću. Voćni miomirisi zaslužni su za seksipil, inače potpisni element svake ELFS kreacije.

elfs

elfs4

Za Love Turqoise dizajneri su uzor našli u prelijepom Portofinu, talijanskom mjestu beskrajne elegancije i rafiniranosti. Nosivi elementi parfema su osvježavajući i reski neroli koji raste blizu Portofina u Italiji i cvijet naranče s juga Španjolske. Otvaranje je puno energije s citrusnim notama, koje se zatim pretvara u cvjetni buket jasmina, glicinije, jorgovana i heliotropa koji čine senzualan, ženstven miris.

ELFS Love Turqoise parfem

ELFS Love Turqoise parfem

Love Blue je ELFS-ova ideja parfema za noć, za misticizam i nešto neočekivano. Karakteriziraju ga dva egzotična začina, poput kardamoma i tonke koji dolaze s otoka Madagaskara. To su dva najdragocjenija slatka začina u svijetu koji daju posebnu slatkoću i toplinu na cijelu kompoziciju. Senzualnost se dobiva na temelju svilenkaste kože, putem badema i kokosovog ulja koji daju poseban gurmanski dodir. Frezija, magnolija i božur ostavljaju pečat senzualne ženstvenosti i ultimativnog seksipila.

ELFS blue

ELFS Love Blue parfem

ELFS-i su za dva nova parfema snimili i dvije kampanje, u kojima se Lucija Beden pojavljuje pred objektivom Danijela Galića i utjelovljuje duh oba parfema; fluidnost Blue i svježinu Turqoise. Pronaći ih možete u ELFS web shopu.

elfs2

elfs5

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori