Sve bogatija make up kolekcija Kylie Jenner

kyshadow3

Kada je predstavila tržištu svoj prvi beauty proizvod, sada već mega popularni The Kylie Lip Kit, dio publike bio je vrlo skeptičan glede nove ‘zanimacije’ koju si je Kylie Jenner pronašla, dok je većina njenih obožavatelja bez razmišljanja pohitala nabaviti ovaj duet tekućeg ruža i olovke za usne, pa se u medijima moglo pročitati kako su sve njegove zalihe rasprodane u samo nekoliko minuta.

kylie lipkit

Je li vrijedan pompe ili ne, uskoro su se uvjerile i znatiželjne beauty blogerice, koje su Lip Kitu dale i više no prolaznu ocjenu, a na krilima njihovih recenzija, no što je najvažnije globalne popularnosti koju Kylie uživa sa svojom Instagram publikom od čak 69 milijuna ljudi, postalo je jasno kako je Lip Kit zlatna koka u rukama mlade bogatašice.

lipkit

Uskoro se doznalo kako je tim koji s Kylie predano radi na osmišljavanju Lip Kita i njegovih novih nijansi isti tim koji radi ColourPop kozmetiku i da su, štoviše, formule njena tekućeg ruža i onog s potpisom ColourPopa identične. No, kao jednu od najmoćnijih digital influencera na društvenim mrežama u području mode i ljepote, Kylie Jenner ovo nije previše smelo, a kamoli naštetilo njenom biznisu. Koliko god obnavlja zalihe svojih beauty proizvoda (sada objedinjenih tvrtkom koju je pokrenula – Kylie Cosmetics), većina proizvoda konstantno nosi oznaku ‘sold-out’, a njeni ruževi i olovke rasprodaju se, takoreći, brzinom svjetlosti.

kyshadow

Zahvaljujući svojoj aktivnosti na društvenim mrežama, Kylie je objavama zagolicala maštu svojih followera i kada je nedavno najavljivala novi proizvod. Riječ je o KyshadowKitu, paleti sjenila za oči u zemljanim tonovima, s devet nijansi kojima se može postići prepoznatljivi ‘Kylie look’ ili neki sasvim drugi, individualni. Sve nijanse srednje su pigmentirane i imaju baršunasto glatku teksturu, a mlada reality zvijezda otkrila je kako je upravo KyshadowKit u tajnosti nosila svakoga dana u posljednjih šest mjeseci.

kyshadow4

Pogađate, proizvod je u njenom web shopu rasprodan, a također je napravio novi rekord, jer je njenim fanovima trebala samo jedna minuta da zbog njega u potpunosti opustoše online trgovinu Kylie Jenner. Dok obećaje nove zalihe, Kylie radi ono što najbolje zna i caruje društvenim mrežama, pozivajući sve svoje fanove da joj pokažu proizvode koje su nabavili i kako ih nose, uz nezaobilazan hashtag #KylieCosmetics.

Foto: Kylie Cosmetics

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori