10 frizura za koje će vam biti dovoljna minuta ili dviije

Što nositi? prvo je pitanje koje nam se nameće svaki dan. Iako ćemo se ponadati da nakon nekoliko minuta stajanja ispred ormara i konačnog odabira outfita spremanju dolazi kraj ispred nas se još uvijek nalazi naše beauty rutina. I dok ćemo naš omiljeni make up look lako nanijeti i u polusnu, za kosu čiju stilizaciju ostavljamo za sam kraj nerijetko će na ponestati inspiracije i vremena. Ipak, jednostavnu i efektnu frizuru možete postići u minuti uz nekoliko onih dodatak za kosu koje uvijek imamo nadohvat ruke i deset odličnih ideja koje vam donosimo u nastavku.

NEKOLIKO JEDNOSTAVNIH FRIZURA ZA SVAKI DAN I POSEBNE PRILIKE

Objavu dijeli Anouk Yve (@anoukyve)

Beauty trendovi i ove zime su kao najpoželjnije istaknuli jednostavne i praktične frizure koje su lagane za održavanje i još lakše za kreiranje. Naizgled pomno uređena frizura na drugi pogled nosi dozu opuštenosti i nonšalancije koje otkrivaju da u nju i nije uloženo pretjerano mnogo vremena. Upravo su jednostavnost i efektan izgled kao najpopularnije frizure za sve prilike istaknuli razbarušene punđice, visoke i niske, kao i one ‘sleek’ efekta, kada kosu savršeno začešljanu kosu na kraju smotate u glatku i urednu punđu. Jednako poput punđe, visoki i niski, zaglađeni i razbršuni rep bit će jednostavne, brza i svestrana frizura koju možete istaknuti mašnom ili začiniti statement naušnicama.

Za ležerne i poslovne kombinacije, u nastavku donosimo deset odličnih frizura za koje će vam biti dovoljna tek minuta.

Objavu dijeli Alexa (@alexachung)

Objavu dijeli Anouk Yve (@anoukyve)

Foto: Instagram

1

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori