Frizura koju imaju sve cool cure

Frizura pod nazivom ‘shag’ postala je sinonim za ležerno raspuštenu kosu sa šiškama, koja je svojevrsna kombinacija boba i kovrči. Ako ne volite previše razmišljati o frizuri, a treba vam ona koja će odlično izgledati, onda je ova pun pogodak. Svi žele isprobati ovaj tip frizure, od modela do blogerica i glumica.

GettyImages-495286332

Dakota Johnson

Idealne dužine koja ne zahtijeva puno truda prilikom stiliziranja te šiški koje se mogu nositi na razdjeljak. Šiške su stepenasto ošišane i prate crte lica i stapaju se s ostatkom kose. Ako se uz to odlučite na svijetle pramenove ili neku od tehnika koja će vašoj kosi podariti dodatan sjaj, shag će izgledati još i bolje. Pogledajte kako cool cure nose ovaj tip frizure.

GettyImages-494487872

Michelle Williams

GettyImages-487876968-(1)

Alexa Chung

GettyImages-493492614

Sienna Miller

GettyImages-488859288-(1)

Ciara

Foto: Getty Images

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori