Dva make up proizvoda koja retuširaju lice

bobbi4

Dekorativna kozmetika u posljednjih se nekoliko godina sve više usavršava i postaje sve bolja, pružajući rezultate na koje malo tko može ostati ravnodušan. Inovaciju za inovacijom predstavlja i Bobbi Brown, slavna make up artistica koja ove jeseni u sklopu svog kozmetičkog brenda predstavlja dva nova, potencijalno revolucionarna proizvoda.

bobbi

Kolekcija ‘Retouching’ sastoji se od dva proizvoda: Retouching Face Pencil i Retouching Wand, olovke i kistića u službi korektora, koji na licu imaju efekt retuširanja i stvaraju besprijekoran ten prirodnog dojma. Ovi beauty pomagači dovoljno su kompaktni da ih možete uvijek imati uz sebe, a razvijeni su za sve tonove kože.

bobbi3

Retouching Face Pencil pojavljuje se u ukupno 10 nijansi, korigira ton kože, naglašava ono najbolje na licu i retušira sve nepravilnosti, crvenilo, tamne sjene i mrljice. Prema Bobbi Brown, može se koristiti na čistoj koži ili nanositi preko podloge za dodatnu prekrivenost.

retouching_pencil_fh16_group_rgb-e1469458557823

Retouching Face Pencil

Retouching Wand s druge je strane hibrid korektora i podloge, koji neutralizira crvenilo i ujednačava ton kože. Njegova tekuća formula ima patentiranu tehnologiju pigmenata, zbog koje nakon nanošenja za sobom ostavlja gotovo ‘no make up’, prirodan, a besprijekoran efekt.

si%c2%b7i%c2%b1x0_2

Retouching Wand

Može se nanositi kao korektor, na određenim zonama, ili po cijelom licu, kao što bi koristili i podlogu. Olovka je u prodaju stigla u kolovozu, a kistić stiže ovog rujna.

Foto: Bobbi Brown

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori