Maskare s kultnim statusom koje vrijedi dodati u kozmetičku torbicu

Svaka nova sezona na tržište donosi obilje novih kozmetičkih proizvoda, od kojih svaki na svoj način mami na isprobavanje i velika je vjerojatnost da će se prije ili kasnije naći u kupaonicama mnogih žena. Neki od njih oduševe, neki nas ostave potpuno ravnodušnima, no kraj bezbroj noviteta iz područja dekorativne kozmetike koji izazivaju oduševljenje, paralelno još uvijek postoji segment make up klasika, čiju je popularnost jednostavno nemoguće narušiti.

hilfiger-bbt-s16-020

Primjera radi, to su crne maskare – make up koji uvijek imamo sa sobom i koji čini samu osnovu ženske kozmetičke torbice. Pratite li trendove u ljepoti, sasvim sigurno ste upućeni kako u prodaju konstantno dolaze neke nove maskare koje obećavaju revolucionarne rezultate i impresivan izgled trepavica. Neosporno je da su njihove formule sve modernije, naprednije i rezultiraju sve boljim efektima na trepavicama, no tu su i neke stare i legendarne maskare koje već godinama nude sve što očekujemo od savršene maskare i upravo zato i dalje imaju vjernu publiku, fenomenalne prodajne rezultate i kultni status.

MAX FACTOR 2000 CALORIE

Max Factor 2000 Calorie maskara

‘Dvije tisuće kalorija’ uistinu je ikonična i bezvremenska maskara koja i dalje caruje policama drogerija, a osim prosječnih potrošačica obožavaju ju i profesionalci. Lansirana je prije više od dva desetljeća, kada je definirala trend prelijepih, voluminoznih trepavica i inspirirala druge brendove da započnu predstavljati slične maskare. Ipak, malo koja joj je došla ‘do koljena’. I danas obožavamo do tri puta veći volumen koji postiže u odnosu na gole trepavice i činjenicu da je savršeno postojana satima.

MAYBELLINE GREAT LASH

Maybelline Great Lash maskara

Još dulji staž od Max Factor 2000 Calorie maskare ima Great Lash maskara s potpisom Maybellinea. U prodaji je već više od 40 godina, a i dalje je omiljena u Americi. Žene koje ju koriste vole njenu formulu koja udvostručuje trepavice, odnosno čini ih gušćima i duljima, dok ih istovremeno također njeguje. Ova višestruka dobitnica beauty nagrada može se pohvaliti i pametnom četkicom, koja pedantno obuhvaća sve trepavice, od korijena do vrha.

DIOR DIORSHOW

Dior Diorshow maskara

 Kako odličnu maskaru učiniti još boljom, prošle je godine pokazao Dior. Uzeo je svoju kultnu Diorshow maskaru i unaprijedio joj formulu s mikrovlaknima koja vizualno stvaraju efekt ekstenzija na trepavicama. Ova luksuzna maskara učinkovita je pri stvaranju debljih, produljenijih i uvijenijih trepavica, te otvara pogled, otkrivajući velike i lijepe oči. Lagano se nanosi i nadograđuje do željenog efekta, a na trepavicama ostaje postojana, bez straha od razmazivanja.

 YSL BABY DOLL

YSL Baby Doll maskara
 Duh haute couturea, odnosno visoke mode YSL je unio u svoju maskaru Baby Doll, koja već godinama ima vjernu publiku. Ona u prvi plan ističe senzualno i dramatično naglašene trepavice, koje se postižu zahvaljujući inovativnoj strukturi četkice, i to s dvije duljine dlačica. One dulje prekrivaju trepavice bojom i povećavaju ih, dok kraće dlačice definiraju čak i najmanje trepavice, jednu po jednu, od korijena do vrha. Tu je i intenzivan pigment koji garantira istinski crne trepavice i volumen koji traje do 24 sata.

L’OREAL PARIS MILLION LASHES

L'Oreal Paris Volume Million Lashes maskara

 Još jedan drogerijski adut kada su u pitanju maskare prije nekoliko je godina ponudio L’Oreal Paris. ‘Volume Million Lashes’ originalna je maskara koja je u međuvremenu dobila nekoliko nasljednica (‘Million Lashes Excess’, ‘Million Lashes Luminizer’, ‘Million Lashes So Couture’…), no klasik je klasik. Original omogućuje da ‘milijunizirate’ svoje trepavice, učinite ih triput naglašenijima i voluminoznima. Maskara je obožavana i zbog idealnog doziranja pigmenta, kojim se izbjegava nanošenje pretjerane količine maskare na trepavice i posljedično stvaranje grudica.
Foto: IMaxTree
0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori