4 cool pletenice za ovu zimu

Olivia Palermo

Olivia Palermo

Kada govorimo o klasicima u frizurama, nemoguće je ne spomenuti pletenicu – frizuru koja je i dalje vrlo aktualna, jer ima toliko lica i sposobnost da uvijek izgleda aktualno i moderno. Vole ju i celebrityji i poznate glumice i modeli, koje joj se uvijek rado vraćaju i svake nove sezone pokazuju njenu svestranost.

Ovog prosinca, čast da predstave pletenicu na jedan cool način imale su Olivia Palermo, Jessica Alba, Gigi Hadid i Olivia Culpo, zvijezde koje i inače diktiraju neke nove trendove u svijetu mode, ali i ljepote, a naročito kose. Olivia Palermo iznenadila je frizurom s kojom se pojavila nedavno u javnosti, odjevena u nježne komade iz Diorove posljednje kolekcije, inspirirane baletom. S obzirom na njihovu eteričnost, podigla je kosu u punđu, koju je zapravo činila pletenica.

Jessica Alba

Jessica Alba

Jessica Alba pokazala je jedan šarmantno ‘messy’ stil u kosi, kojim je također dominirala pletenica, točnije riblja kost. Uz bajkovitu kreaciju koju je nosila na crvenom tepihu, ova frizura ležernog štiha bila je pun pogodak. Ovaj dojam omogućili su prednji pramenovi koji su lepršali oko lica, dok je kosa sa stražnje strane vrlo opušteno povezana u nehajnu, no opet vrhunski stiliziranu pletenicu.

Gigi Hadid

Gigi Hadid

Gigi Hadid također je spojila dvije frizure u jedan upečatljiv look. Dvije pletenice na kruni glave naposljetku su povezane u visoki konjski rep, a ova frizura dokazala je i kako samo jedan detalj može činiti veliku razliku. Glumica Olivia Culpo odlučila se za jedan pravi trendi look, a nakon što je kosu povezala u rep, isplela je uvijek aktualnu riblju kost za ultimativni chic dojam.

Olivia Culpo

Olivia Culpo

Foto: Guliver/Getty Images, Broadimage/REX/Shutterstock, Instagram

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori