Započeo treći Ultra Europe festival

Jučer je na splitskom Poljudu započeo treći po redu Ultra Europe, jedan od najvećih festivala elektronske glazbe u svijetu. Preko 40 tisuća posjetitelja prisustvovalo je ovom nezaboravnom partyu na kojem su na četiri festivalske pozornice nastupili velikani elektronske glazbe poput Knife Partya, Tiesta, Chemical Brothersa, The Chainsmokersa te Rockwella. Sinoć su se zabavljala i poznata lica domaće scene među kojima su bile i Petra Nižetić, Anamarija Asanović, Larisa Lipovac Navojec i drugi.

Petra Nižetić

Petra Nižetić

Posjetitelje festivala večeras očekuje glazbena legenda Carl Cox kao i Armin Van Buuren, Zed, Marin Garrix, Kryoman i drugi. U nedjelju će temperaturu u Splitu svakako podići David Guetta, a u tome će mu pomoći Afrojack, Paul Van Dyk i drugi glazbenici. U ponedjeljak se festival seli na Yacht regatu na prekrasnu plažu Zlatni rat na Braču, dok će festival službeno završiti u utorak 14. srpnja na Ultra beach partyu u Amfori u Hvaru uz tonove Fedda LeGranda, Olivera Hendelsa i Jamesa Ryna.

DIZAJNERICA-ANAMARIJA-ASANOVIĆ

Anamarija Asanović

ULTRA-EUROPE_07

PLESNI-PEDAGOG-I-PLESAČICA-LARISA-LIPOVAC-NAVOJEC

Larisa Lipovac Navojec

ULTRA-EUROPE_05

Oduševljenje mladih iz cijelog svijeta za ovakvim sadržajima prepoznala je i kompanija MasterCard, korisnici MasterCard kartica za vrijeme trajanja festivala mogu nadopuniti iznose na svojim festivalskim narukvicama bez dodatne naknade, a za svaku kupnju festivalskih promotivnih materijala u vrijednosti većoj od 250 kuna korisnici kartica ostvaruju i 10% popusta.

Foto: Rudgr, Rukes, Deni Koraca, Zvonimir Barišin

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori