Zagrebački Juice Box otvoren i u Vodicama

juicebox-velika

Trgovina zdravom hranom i juice bar Juice Box prvobitno je otvoren u Vlaškoj u Zagrebu, zatim je uslijedilo otvaranje podružnice u Green Goldu pa Ilici i naposljetku jedno morsko – u Vodicama. Poznati po svojim zdravim sokićima i zalogajima, sada zadovoljavaju sve potrebe ljubitelja zdrave prehrane i na obali.

Nalaze se na obali Vladimira Nazora 20. odnosno vodičkoj rivi, zasad su otvoreni samo tjedan dana, ali već polako ispunjavaju svoja očekivanja i zadovoljavaju sve one u potrazi za drugačijim, zdravim snackovima. Osim svježe pripremanih sokova tu su i razne salate, sendviči, vegetarijanske pizze raznih okusa, sirove poslastice… Vegani, vegetarijanaci, ljudi koji žive novim načinom života ili oni koji prate detox program sada od njega ne moraju nimalo odstupati ni za vrijeme odmora jer svoje sokove mogu naručivati u Juice Boxu.

juicebox-vodice-velika

Cijene su kao i u Zagrebu, pa možete kupiti sokić 0,35l + sendvič za 29kn, vege tortilju za 29kn, od 4kn poslastice, salate od 19kn… Ako ste u blizini svratite – dnevno svježu ponudu možete vidjeti na njihovoj Facebook stranici.

juicebox-vodice-1

Foto: Juice Box, Rajna Raguž

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori