Zagrebački advent među najboljima u Europi

Bliži se vrijeme adventa, magični božićni sajmovi diljem Europe već se polako otvaraju, a turisti planiraju koju će destinaciju posjetiti za vrijeme ovih blagdana. Uskoro će i zagrebačka čarolija započeti na nekoliko poznatih lokacija u gradu, a upravo je ona prepoznata kao jedna od najboljih u Europi na stranici European Best Destinations.

zagreb2

Tako se Zagreb smjestio uz one uistinu najveće, u Salzburgu, Beču, Strasbourgu, Aachenu, a stranica hrvatsku prijestolnicu opisuje kao novootkrivenu destinaciju gdje priljev turista više ne staje i poziva na istraživanje živih zagrebačkih ulica i svih događanja koja će trajati od 28. studenog do 10. siječnja 2016. Koji su još europski gradovi dospjeli na ovu listu, pogledajte na Europeanbestdestinations.com.

zagreb1

Foto: Turistička zajednica grada Zagreba

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori