Zabavni emotikoni Kenzo x H&M

High street brand H&M u posljednjoj od svojih suradnji s modnim velikanima po prvi puta je prešao granice mode i zakoračio prema svijetu tehnologije.

Emotikenzo

Kolekcija Kenzo x H&M nedavno je predstavljena u New Yorku, a u iščekivanju njezinog dolaska u dućane popularnog high street brenda, ovaj nas je dvojac, čija se suradnja već sad pokazala uspješnom, iznenadio aplikacijom koja će na vaš smartphone unijeti jednaku količinu šarenila kao predstavljena kolekcija u vaš ormar.

Emotikenzo

Emotikenzo je besplatna aplikacija koju možete instalirati preko App Store-a na svom Iphone-u ili preko Google Play Store-a ako posjedujete Android, a koja na vaš mobitel donosi kreativnu Kenzo x H&M tipkovnicu. Jedinstvena slova, razigrane emoji ikone i šarenilo komada odjeće iz kolekcije pomoći će vam da se izrazite na novi način.

Skinite aplikaciju i obojite svoje poruke i mailove Kenzo i H&M šarenilom.

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori