Zagreb se na tjedan dana vraća u retro godine 20. stoljeća

CRY BABYJOHNNY DEPPTRACI LORDS/CRY BABY 05.jpg

Drugo izdanje Vintage Zagreb Festivala počet će ove subote, 1. listopada i trajat će punih tjedan dana, do 8. listopada i to na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Vintage Zagreb Festival jedinstveni je spoj 1940-ih, 50-ih i 60-ih godina, vremena najljepših retro izdanja muzike, mode, filma, umjetnosti, plesa i dizajna. Na glavnom gradskom trgu dočekat će vas niz umjetnika, izlagača i izvođača koji njeguju stil i oživljavaju te zlatne godine prošlog stoljeća te će svojim nastupima proslaviti sve popularniju retro, vintage i pin up kulturu.

swing slider

Prve večeri festivala nastupit će bendovi Swingers, Dementronomes i rockabilly bend Johnny and his Rockin’ Tunes, a neki od izlagača bit će SentiMental Bikes i Muzej automobila Ferdinand Budicki. Otvorenje festivala planirano je u 18 sati ove subote, a sve detalje možete saznati na Facebook stranici.

Foto: Facebook, Screenshot (‘Crybabay’)

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori