Uz Somersby ljeto traje vječno

Ljubitelji Somersbyja su imali priliku pobjeći od sivila i tmurnog vremena i uz Somersby otputovati u jedan od najljepših gradova svijeta. U proteklih mjesec i pol dana, svi koji su na označenim Somersby lokacijama diljem Hrvatske kupili ovo popularno piće, imali su priliku sudjelovati u velikom nagradnom natječaju te osvojiti putovanje u grad budućnosti, gdje se sljubljuju sunce i more, grad koji raste iz dana u dan te koji se nalazi na listi najatraktivnijih svjetskih turističkih destinacija – Dubai. Somersby se pobrinuo i za sve one koji nisu bili u blizini svojih najdražih barova. Naime, u natječaj se bilo moguće uključiti i putem Somersby Facebook stranice gdje su natjecatelji fotografijom dokazivali da ljeto za njih još nije gotovo.

somersby2

Iva Šulentić

Proteklog petka u zagrebačkom Buzz baru održano je izvlačenje nagradnog natječaja, a dobitnika su iz tisuće prijavljenih izvukli Iva Šulentić i Andrej Dojkić, koji su inače i sami ljubitelji ovog popularnog kozmopolitskog pića. Sreću da bude izvučen imao je Tomislav Kušević iz Lekenika, a Somersby u narednom periodu priprema još lijepih iznenađenja.

somersby1

Iva Šulentić i Andrej Dojkić

Foto: Nina Đurđević

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori