Uredite zimski vrt proizvodima hrvatskih dizajnera

Uz malo mašte i dobre volje stvorite vašu mini oazu, mjesto za druženje ili ispijanje kave. Nekoliko šarenih teglica s cvijećem, drveni stol i stolić, topla dekica, svjećica, lampion i dobra knjiga učinit će balkon, vrt ili terasu vašim novim najdražim kutkom, čak i kad temperature počnu padati.

vrt-stolicstolci

Dobrih ideja za uređenje balkona ili vrta ima puno, no mi smo izabrali one s potpisom hrvatskih dizajnera.

TWOOL by Maja Jandrić

Multifunkcionalan set alata za vrtlarenje. Riječ je o kompletu od dvije alatke koje obavljaju četiri osnovne funkcije. To su lopatica, klin, grabljice i vile. Ovaj set namijenjen je balkonskom i indoor vrtlarenju. Alati su veličinom i funkcijom prilagođeni biljkama koje se uzgajaju u teglicama. Cilj je bio alatu za vrtlarenje udahnuti osobnost te vrtlarenje prikazati kao igru, a ne teret.

vrt-twool

XZ ležaljka by Element

Tipologija tradicionalne ležaljke je proširena s odvojivim suncobranom. Konstukcija suncobrana je drveni okvir sličan okviru stražnjih nogu, što rezultira X formom kad je suncobran otvoren. Težina drvenog cilindra vuče tkaninu suncobrana kada korisnik gura okvir suncobrana unatrag. Dva “džepa“ zaišivena su na tkaninu na mjestu korisnikove glave i ispod sjedala. Drvena konstrukcija izrađena je od bagremova drva tretiranog s prirodnim uljima, a tkanina je napravljena od impregniranog pamuka.

vrt-xz

XL ležaljka i XL stolić za kavu by Element

Osnovni koncept Elementa leži u kombinaciji kvalitete slavonskog hrasta i modernog dizajna, koji ruši stereotipe o upotrebi masivnog drveta u izradi namještaja. XL sklopiva ležaljka izrađena je od drvene konstrukcije i mekanog tkanja, čime istovremeno nudi i čvrtstoću i udobnost. Zajedno s XL stolićem za kavu čine idealan set za svaku terasu.

vrt-stolic

TRAVELLER by Ana Tevšić

Prijenosna, bežična lampa koju možete nositi gdje god je potrebno. Radi na baterije te sadrži LED svjetlo. Prigodna za unutarnje i vanjsko korištenje. Idealna je za romantične večere na terasi, kao osvjetljenje u vrtu, ili čak kao dodatno svjetlo kada čitate svoju omiljenu knjigu.

vrt-lampatevsic

WALLIGAMI

Walligami je viseća posuda za cvijeće inspirirana drevnom umjetnošću origamija, a funkcionira tako da se može montirati na zid i u nju možete posaditi biljke koje želite. Na taj način ne zauzima previše mjesta dok vi imate dovoljno zelenila za uživanje na balkonu.

vrt-walligami

KEIRA

Dinamična mlada tvrtka specijalizirana za projektiranje i proizvodnju proizvoda za vrt i dom. Vođeni motom “Dizajn za Planetu”, proizvodi su dizajnirani kako bi se smanjio ukupni utjecaj na okoliš . Osim inovativnog dizajna, proizvodi su isključivo izrađeni od recikliranih materijala.

vrt-keira

LISNATI ODRED

Iza imena Lisnati odred nalaze se Maja Subotić, Marina Andrijašević i Danijel Krznarić, kreativni trio koji jednostavnošću i pristupačnošću svog projekta omogućava svakome od nas stvoriti svoj mali vrt.
Laserski izrezbarene drvene kutije nude sve: glinene kuglice za drenažu, zemlju, reciklirane plastične vrećice za osmozu, sjemenke rajčice i bosiljka, čilija, origana, rotkvice i peršina; biljaka koje su kako autori sami kažu, najkompatibilnije.

vrt-lisnatiodredl

Tekst: Tina Rukavina

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori