U Zagrebu otvoren prvi pop up koktel bar

Jučer je otvoren jedinstveni #Refined Cocktail Bar, prvi pop up cocktail bar u Zagrebu kao nastavak projekta #Refined, kojeg je pokrenula agencija Pepermint s ciljem promicanja vrijednosti posvećene kvaliteti, užitku i vrhunskom stilu.

refined3

Projekt #Refined započeo je prije 15 dana velikim partyjem održanim u Laubi na kojem je nastupala poznata francuska pop skupina Nouvelle Vague. Party je okupio više od 1000 posjetitelja, a o odličnoj atmosferi najbolje svjedoče crno-bijele fotografije, Luke Smuka i Marija Pavlovića, koje su izložene u sklopu #Refined Cocktail Bara.

Refined2

Uz izložbu, posjetitelji će u #Refined Cocktail Baru moći uživati u odličnoj glazbi i vrhunskim koktelima poznatih zagrebačkih koktel majstora. Također, tu je i svakodnevni program u kojem će nastupati najpoznatiji zagrebački DJ-evi, među kojima su i Tomo Ricov, Boris Kovaček, Ozren Kanceljak i mnogi drugi. #Refined Cocktail Bar bit će otvoren radnim danom od 17 do 23, a subotom od 12 do 23 sata.

Branimir Brkljač, Zelda Bečirević, Boris Kovaček

Branimir Brkljač, Zelda Bećirević, Boris Kovaček

Na otvorenju #Refined Cocktail Bara u Preradovićevoj 17, uz nastup DJ-a Nenada Martinovića i Zelde Bećirević bili su mnogi poznati, među kojima i Tomo Ricov, Tomo in der Muhlen te mnogi drugi.

Tomo in der Muhlen, Tomo Ricov

Tomo in der Muhlen, Tomo Ricov

refined1

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori