Ako volite craft pivo posjetite novootvoreni The Garden Brewery

gardenbrewery4

Ovog je vikenda na Žitnjaku otvoren The Garden Brewery, novo mjesto za sve ljubitelje craft piva, kao još jedan poduzetnički potez Nicka Colgana koji je u Hrvatsku doveo The Garden Festival i sve popratne Garden sadržaje u kojima već godinama uživamo. Velika pivovara zamišljena je kao mjesto druženja, isprobavanja piva i omiljenih Submarine BBQ burgera, a da će Zagrepčani i njihovi gosti itekako podržati ovakve sadržaje dokazala je gužva na otvaranju.

gardenbrewery2

Golema hala spaja proizvodni dio s onim degustatorskim, a među prvim pivama predstavljeni su Adriatic Pale Ale i Session Ale koji se mogu isprobati točeni na licu mjesta. Novi okusi idealni su za ljeto, a odlično se spajaju s već poznatim Submarine burgerima.

gardenbrewery6

Nakon ovog vikend otvaranja, The Garden Brewery ima velike planove za ljeto – žive svirke, programe za najmlađe, novosti na meniju i razne druge zanimljivosti u kojima će osim ljubitelja craft piva uživati i svi drugi koji ih posjete. Pratite ih na njihovoj Facebook stranici i saznajte sve na vrijeme.

gardenbrewery5

@thegardencroatia

@thegardencroatia

Foto: The Garden Brewery – Domagoj Kunić, Submarine BBQ

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori