Uspon slušalica kao must-have modnog dodatka

Slušalice više nisu rezervirane za ozbiljne audiofile, sve više mladih ljudi tretira ih kao trend modne dodatke. Kada su modeli počeli nositi DJ slušalice u backstageu revija, znali smo da su modni gadgeti dio modne budućnosti.

lara stone

 

Trend je potvrđen na reviji Karla Lagerfelda koji je pokazao prošivene pletene verzije u sklopu jesenske Chanel revije i Métiers d’Art, a naslovnice Garage magazina, na kojima su se pojavile Kendall Jenner, Joan Smalls, Binx Walton, Cara Delevingne i Lara Stone noseći popularne Beats slušalice samo su potvrdile kako futuristički način pristupu modi neće nestati.

Prepustite se čarima ovog funkcionalnog modnog dodatka, ne bojte se eksperimentirati s bojama i dizajnom, i neka velike slušalice postanu punopravni dio i vaše garderobe.

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori