Što su mobiteli veći, to nam je potrebniji ovaj detalj

Trend koje su se priključili apsolutno svi proizvođači, a koji nalaže sve veće i veće pametne telefone, ne pokazuje znakove jenjavanja. Želja za velikim ekranom na kojem ćemo moći obavljati sve zadatke obuzela je tehnološki svijet koji se trudi da nam ovu opciju omogući na najbolji mogući način.

I dok uživamo u svojem velikom mobitelu i velikom ekranu, svatko će naići na nekoliko problema u praksi. Mobitel sad više ne stane u svaki džep, a ponekad ni u svaku torbicu. Teško ga je istovremeno držati i tipkati jednom rukom, što znači da je mogućnost pada puno veća.

Praktične i lijepe Loop trakice

Brend Loop dosjetio se jednog praktičnog detalja koji može ukrasiti svaku maskicu za mobitel, dodatno zaštititi uređaj, učiniti praktičnijim njegovo korištenje, ali ga i personalizirati. Radi se o trakici od gumiranog materijala koji nije rastezljiv s različitim uzorcima koja se pričvršćuje na maskicu, kroz nju se mogu provući prsti te tako osigurati da vam mobitel ne ispadne iz ruke baš onda kad to nikako ne želite.

Loop trakice prilagođavaju se svakoj maskici – pronađite ih na službenoj stranici brenda.

Foto: Loop

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori