Kultni Vogue odsad čitamo na mobitelu

vogue app3

Iako je u mnogočemu začetnik trendova, američki Vogue tek je jučer brojnoj čitateljskoj publici predstavio svoju mobilnu aplikaciju, a svjetski mediji pritom nisu propustili priliku našaliti se na račun ikonične ‘modne biblije’ među magazinima i poželjeti joj dobrodošlicu u 21. stoljeće. Nakon većine drugih Vogue izdanja iz portfelja Conde Nasta, i ono američko napokon je postalo digitalno i dostupno za praćenje putem mobitela i tableta. No, zasad ipak samo (i ekskluzivno) za korisnike Apple uređaja i iTunesa.

vogue app

Mobilna aplikacija, lansirana jučer na iTunesu, dio je suradnje Voguea i Applea i dolazi taman uoči glamurozne Met gala večere, koja se sljedećeg ponedjeljka održava u New Yorku. Njena tema ‘Manus x Machina’ ove je godine posvećena tehnologiji i sponzor joj je Apple, a sve zanimljivosti sa samog događanja, dolasci zvijezda na crveni tepih, njihove fotografije i intervjui moći će se pratiti u stvarnom vremenu u ponedjeljak navečer, upravo putem ove netom lansirane mobilne aplikacije.

vogue app2

Vogueova aplikacija čitateljima će ponuditi zanimljivi miks sadržaja iz printa (tiskano izdanje moći ćemo napokon čitati i na mobitelu), te sadržaja s Vogueove web stranice, a iz magazina dodaju kako korisnike očekuju i mnoge funkcionalnosti nalik Snapchatu, o čemu se u Instagram videu pohvalila i sama Anna Wintour.

Američki Vogue dosad je bilo moguće pratiti u tiskanom obliku i onom plaćenom putem iPada, pa će ova besplatna mobilna aplikacija sasvim sigurno privući još širu čitateljsku publiku.

Foto: iTunes

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori