Somersby party u Laubi okupio mnoga poznata lica

som

Na sinoćnjem velikom druženju u Laubi – kući za ljude i umjetnost popularan brend pića Somersby predstavio je novo sočno voćno osvježenje – Borovnicu.

Iva Šulentić, Iva Balaban, Marko Tolja, Sara Renar, Ivan Vukušić, Ivana Mišerić, Slavko Sobin, Tonči Huljić, Boris Banović i mnogi drugi uživali su uz hladan Somersby serviran s puno leda, ali i u maštovitim i veselim koktelima koje je, koristeći sva četiri Somersby okusa, kreirao najpoznatiji hrvatski barmen Marin Nekić, za catering je bio zadužen Bistro RougeMarin, dok je Petra Jelenić napravila posebno dizajnirane kolače sa Somersby sirupom.

Iva Šulentić i Ivan Vukušić

Iva Šulentić i Ivan Vukušić

U predstavljanju Somersby Borovnice, nazočila je voditeljica RTL-a i fitness trenerica Renata Sopek, ali i DJ-i zagrebačkog radija Yammat FM, Ivona Kovačević i Siniša Švec koji su se, odabirom glazbe sjajno uklopili u atmosferu partyja, nadahnutu osamdesetim godinama prošlog stoljeća.

Sara Renar

Sara Renar

Iva Balaban

Iva Balaban

Ivana Mišerić

Ivana Mišerić

Slavko Sobin

Slavko Sobin

Renata Sopek

Renata Sopek

Marko Tolja

Marko Tolja

Foto: Ino Zeljak

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori