Instagramabilna mjesta u New Yorku koje obožavaju travel blogeri

Kada ste u New Yorku, nikada niste daleko od središta akcije. Od neonskih svjetala do brooklynskih pločnika i betonskih uličica u centru grada. Konstantna užurbanost u New Yorku čini ovaj grad savršenim za brzi odmor. Toliko toga treba istražiti da može biti teško znati gdje se treba prvo uputiti.

Treba li vam Insta-piracija? Pronašli smo najzanimljivija mjesta u New Yorku. Odnosno ona mjesta koja  lokalno stanovništvo s ponosno objavljuje na svojim društvenim mrežama.  To su nezamjenjive neovisne knjižare u New Yorku, najljepše zgrade u New Yorku i predjeli koji su i sami postali zvijezde filmova. Sve o tome znaju i travel blogeri koji su se upravo zbog svog osjećaja za estetiku te pustolovnog duha i proslavili. Prelistali smo njihove Instagram profile i pronašli kulise za savršene fotografije.

The Standard, High Line

Standard ima pogled na rijeku Hudson, ozbiljan šarmantni bar na krovu s ozbiljnim dizajnom. Kula se uzdiže preko High Linea, parka izgrađenog na napuštenoj povišenoj željeznici, i popularno je mjesto za odmor. Pogled s krova si vrijedi priuštiti zbog jedinstvenog doživljaja.

Pietro NoLita

Unutrašnjost hotela Pietro NoLita prekrivena je ružičastom bojom od poda do stropa. To je kao Barbie kuća iz snova za odrasle, ali s koktelima. Ukusna jela talijanske kuhinje čine je jednako zabavnom za vaše ukusne pupoljke kao i za vaš Insta feed.

The Flower District

Većina njujorške cvjetne četvrti obuhvaća samo jedan (dugi) blok, ali to ne umanjuje značaj i raskoš ovoga mjesta. Prolazak ovim mjestom je poput hodanja kroz urbanu džunglu dok lisnato zelenilo i cvijeće se spajaju  sa svake strane ulice. Miris je božanstven. Budite sigurni da stignete tamo rano ujutro za najbolji izbor cvijeća ako imate neke specifične cvjetnice na umu.

Washington Street – DUMBO

Raskrižje Washington Street i Water Street  je jedno od najfotogeničnijih mjesta u New Yorku. DUMBO, susjedstvo poznato po kaldrmastim ulicama i elegantnim loftima, dobilo je nadimak “Down Under the Manhattan Bridge.” Savršeno uokviruju zgradu Empire Statea ispod njezinih lukova. Pizza u blizini Front Street je savršeno mjesto za punjenje goriva nakon fotografiranja.

Minetta Street

Ulica Minetta je jedan od najljepših blokova u Greenwich Villageu. Poznata je po svojim tamnim, zagasitim zidovima i i idiličnoj atmosferi. Na savijenoj ulici nalazi se predivna fasada zgrade iz 19. stoljeća, mnogo zelenila i nešto prijeko potrebnog mira i tišine.

The Flatiron Building

Izgrađena 1902. godine, ova očaravajuća zgrada zaglavljena je između Pete avenije i Broadwaya. Oko zgrade je nastalo hip-susjedstvo, gdje su se počela pojavljivati ​​tehnološka poduzeća i velike trgovine. Pješačke staze ispred zgrade kao i obližnji park Madison Square pružaju izvrsne vidike.

The Bushwick Collective

Za fotografe koji se žele usuditi napraviti korak dalje, ova serija brooklynskih zidnih slika je sjajna destinacija. Bushwick nudi neke od najživljih street art lokacija u gradu. Okolno susjedstvo poznato hipstersko utočište, pa je i savršena prilika za malo promatranje ljudi, nova poznanstva i pronalaženje inspiracije.

Foto: Instagram

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori